Punëtor në Prodhim (5)
Skaduar
"Oriental Mushrooms" L.L.C
Lipjan
Te tjera
Përshkrimi

KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDIT TË LIRË TË PUNËS

Kompania Oriental Mushrooms L.L.C për nevojat e saja për industrinë e prodhimit të ushqimit për fabriken prodhuese për kultivimin e kërpurdhave kultura bujqësore: Eryngii në Fshatin Banullë, Lipjan, ku pjesa më e madhe e vëllimit të prodhuar eksportohet në zonën e BE-së, ndërsa pjesa tjetër shitet në tregun vendas dhe atë fqinj, kompania hap konkurs për plotësimin e pozites së punës për procesin e prodhimit dhe operacionet tjera ditore të kompanisë me qëllim të arritjes së objektivave të biznesit të përcaktuara nga aksionarët dhe aktet e brendshme, për vendet e punës si në vijim:

  • Prodhim (5 punetorë)

Përgatitja profesionale & Kushtet e vecanta për pozitën: Prodhim

  • Të jetë i/e gatshme për pune ekipore;
  • Fleksibil dhe i/e përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale
  • Aftësi për të punuar me vet-iniciativë në kuadër të planeve dhe procedurave të përcaktuara;
  • Shkathtësi të mira të komunikimit, përfshirë aftësinë për të marrë dhe përcjellë informata tek të tjerët;
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese
  • Gjendje të shkëlqyeshme fizike
  • Të mos jetë nën hetime
  • Te ketë njohuri në vozitje te paletarit (Prodhim)

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-n e tyre në e-mail adresën: [email protected] , poashtu mund të vijnë në Fabrikë që të marrin aplikacionin gjatë orarit të punës 08:00-17:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675