Kamarier/e, Banakier/e
  • /
Skaduar
Amano shpk
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

A’mano shpall konkurs për këto vende pune :

  • 1 Kamarier/e
  • 1 Banakier/e

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në këtë numër kontaktues : +38349419418.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675