Kontabilist/e Senior, Kontabilist/e Junior, Asistent/e Ekzekutiv/e & Administrator/e e Zyres
  • /
Skaduar
Via Business
Prizren
Administrate Ekonomi
Përshkrimi

Bashkangjituni në ekipin e ViaBusiness!

Ne jemi një zyrë kontabiliteti dhe konsulence biznesi. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për të gjithë klientët tanë, brenda dhe jashtë Kosovës.

Nëse jeni një individ i motivuar dhe i orientuar drejt detajeve që kërkoni të zgjeroni karrierën tuaj në financë dhe kontabilitet, ju inkurajojmë të aplikoni për pozitat e hapura si:
Kontabilist/e Senior

Kontabilist/e Junior

Asistent/e Ekzekutiv/e & Administrator/e e Zyres

Kërkesat për pozitën Kontabilist/e (Senior):

🔹Përvojë pune më shumë se 3 vjet në fushën e kontabilitetit.

🔹Aftësi në përdorimin e programeve ProData dhe Expert (njoftimi i QuickBooks është një plus).

🔹Komunikim dhe bashkëpunim i shkëlqyeshëm në ekip.

🔹Gjuhët: Shqip dhe Anglisht (e detyrueshme), Boshnjakisht dhe Turqisht janë një bonus.

Çka ofrojmë ne:

Mundësi për zhvillim personal dhe profesional.

Paga: 1000+ EUR Netto

Junior Kontabilist:

🔹 Njohuri dhe eksperiencë bazë në fushën e kontabilitetit.

🔹 Interes për të mësuar dhe t’u zhvilluar.

🔹 Mundësi për zhvillim të karrierës në fushën e kontabilitetit.

Asistent/e Ekzekutiv/e & Administrator/e e Zyres

🔹 Njohja e obligueshme e gjuhëve: Shqip, Anglisht, dhe Boshnjakisht.

🔹 Aftësi të forta të komunikimit dhe aftësi organizative.

🔹 Paga e bazuar në aftësitë dhe eksperiencën tuaj.

Ju inkurajojmë të aplikoni për pozitat e lartpërmendura duke dërguar një CV në adresën elektronike: [email protected] . Aplikimet pranohen vetëm në formë elektronike dhe jo më larg se 15 Maj 2024, ora 16:00. Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7199
173
1566
6675