Shitës Ambulant
 • /
Skaduar
KOGE LIGHT
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

KOGE LIGHT, ka hapur konkurs për pozitën:

1 – Shitës Ambulant

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Hulumtimi I tregut dhe gjetja e klienteve te rinje
 • I përmbahet planit ditor të vizitave (rout planit)
 • Mban pergjegjesi per mjetin motorik te cilin e drejton,
 • Detyra te tjera te ngjashme te percaktuara nga menaxheri
 • Organizon dhe kontrollon mallrat gjate procesit te pranimit dhe dorezimit.

Kriteret dhe kushtet e nevojshme

 • Të ketë përvojë pune në shitje të produkteve
 • Të kenë aftësi të shkelqyera komunikimi, prezentimi dhe negocimi,
 • Te kete aftesi te shkelqyera organizative
 • Te kete njohuri te terenit te Kosoves
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë B

Procesi i Aplikimit:

Inkurajohen të aplikojnë të gjithë ata persona që janë ambicioz, të përkushtuar për punë afatëgjatë me synime të mëdha dhe të gatshëm për sfida të reja.

Mënyra e aplikimit bëhet duke dërguar CV-në (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) dhe dokumentat tjera, në e-mail adresën: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data: 30.04.2024 - 15.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675