Motra Medicinale/Teknik Medicinal (10)
  • -
1 ditë
HR PARTNERS
Ndërkombtare
Mjekesi
Përshkrimi

Jetëso ëndrrën puno në Gjermani

HR Partners për klientin e saj në fushën e Mjekësisë hap konkurs për:

Motra Medicinale/Teknik Medicinal - (10 vende të lira pune)

Ne ofrojmë:

  • Përgatitjen e kandidatëve për intervistën e punës me Kliniken
  • Kontratë e punës me Kliniken në Gjermani
  • Rregullimin e dokumentacionit për aplikim për vizë në ambasadën gjermane
  • Asistim në gjetjen e ambientit për banim në Gjermani
  • Lajmërimin në Komunë, bankë dhe sigurime shëndetësore
  • Lajmërimin në shkollë, për njohjen e profesionit tuaj shëndetësore
  • Kandidatët duhet të kenë Diplomën, Licencën dhe Certifikatën e Nivelit B1 (Në njëren nga keto Institute: Goethe Institut, ÖSD, ECL) të gjuhës gjermane

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë online përmes sistemin Apliko këtu duke plotesuar aplikacionin.

Konkursi do të jetë i hapur deri më 31 Maj 2024.

APLIKO KETU

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675