Soft Skills Curricula Developer/Trainer
  • /
1 ditë
Innovation Skills
Prishtinë
Organizate (OJQ)
Përshkrimi

Titulli i Pozitës: Soft Skills Curricula Developer & Trainer

Organizata: Innovation Skills

Vendndodhja: Komuna e Skënderaj-t

Lloji i Punës: Angazhim në bazë të projekteve (Project-Base)

Orari: Në bazë të marrëveshjes

Përshkrimi i Pozitës: Ne kërkojmë një zhvillues të kurrikulave dhe trajner për aftësitë e buta që ka pasion për ndërtimin e programeve inovative dhe angazhuese të mësimdhënies. Ky rol përfshin zhvillimin dhe zbatimin e moduleve trajnuese që përforcojnë aftësitë e buta të punonjësve, si komunikimi, bashkëpunimi, menaxhimi i kohës dhe zgjidhja e konflikteve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Zhvillimi i kurrikulave të trajnimeve për aftësitë e buta.
  • Mbajtja e trajnimeve në vend dhe monitorimi i progresit të pjesëmarrësve.
  • Përshtatja e materialeve të trajnimit bazuar në nevojat dhe feedback-un e pjesëmarrësve.
  • Bashkëpunimi me ekipet për të siguruar se trajnimet plotësojnë objektivat e organizatës.
  • Ndërtimi dhe ruajtja e një mjedisi të mbështetës dhe motivues gjatë sesioneve të trajnimit.

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Përvojë e mëparshme në zhvillimin e kurrikulave dhe trajnimin në fushën e aftësive të buta.
  • Aftësi të forta organizative dhe të menaxhimit të kohës.
  • Shkathtësi të larta komunikuese dhe prezantuese në gjuhën shqipe.
  • Aftësi për të punuar si pjesë e një ekipi dhe në mënyrë të pavarur.

Si të Aplikoni:
Dërgoni CV-në tuaj dhe një letrë motivimi në [email protected] . Aplikimet do të pranohen deri në plotësimin e pozitës.

Apliko këtu

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675