Depoist, Agjent i shitjes
Skaduar
Izgim Shpk
Prizren
Depo Shitje
Përshkrimi

Konkurs pune

Si rezultat I zgjerimit te aktiviteve dhe biznesit Kompania IZGIM Sh.P.K. me seli në Prizren e cila merret me shitjen dhe distribuimin e produkteve te amviserise shpallë konkurs per 2 vende te punes:

1.Depoist dhe

2.Agjent i shitjes

Kualifikimet

  • Përparësi kanë kandidatët që kanë eksperiencë pune së paku 1 vjet në fushat e lartëcekura

Shënim: Kandidatët preferohen të jenë banorë të regjionit të Prizrenit ,

Konkursi mbetet i hapur deri me daten 22.05.2024

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, në e-mail [email protected]

Ose ne nr kontaktues 044-130-807

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675