Monter, Ndihmës monter, Operator në makina, Arkitekt
 • /
Skaduar
Ambero Home
Prishtinë
Arkitekture Te tjera
Përshkrimi

Ambero, kompani për prodhimin e mobiljeve që rrjedh nga kompania Koral, pas rritjeve të kapaciteteve dhe hapësirave të prodhimit, tani është edhe në rritje te stafit dhe shpallë konkurs për këto pozita të punës:

1) Monter në teren dhe fabrikë

 • Të jenë të diciplinuar në punë;
 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;
 • Të kenë përvojë së paku 2 vite në montim të mobiljeve;
 • Të kenë njohuri në leximin e projekteve;
 • Të jenë të paisur me patent-shofer;
 • Të jenë të pështatshëm në punë ekipore.
 • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
 • Shkathësi në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës.

2) Ndihmës monter në teren dhe fabrikë (pa përvojë në industrin e mobiljeve)

 • Të jenë të paisur me patent-shofer;
 • Të jenë të interesuar për avancim në punë;
 • Të jenë të pështatshëm në punë ekipore;
 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;

3) Operator në makina (Sharrë, Kantericë)

 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;
 • Të kenë njohuri kompjuterike;
 • Të jenë të pështatshëm në punë ekipore;
 • Të kenë njohuri në ndonjëren nga makinat e lartecekura;
 • Të kenë njohuri në leximin e projekteve;
 • Të kenë njohuri në mbikëqyrjen e makinave derisa ato janë duke kryer detyrat dhe ndërhyrjen për çdo rregullim të nevojshëm për të prodhuar një rezultat përfundimtar sa më të mirë;

4) Arkitekt

 • Të kenë përvojë së paku 2 vite;
 • Të ketë njohuri në dizajnimin e interiereve dhe pergatitjen per prodhim;
 • Të ketë njohuri në perdorimin e programave si Sketchup apo Archicad (perparesi kane ata qe njohin programet e prodhimit sikur Corpus)
 • Të jenë të gatshëm për të ndihmuar ekipen në punë të ndryshme.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim / CV në email adresën: [email protected] apo të kontaktojnë në numrin: Mob: +383 45 777 071

Adresa: Miradi e Ulët, Fushë Kosovë.

Konkursi eshte i hapur deri me 20.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675