Mekanik me përvojë pune, Praktikant
  • 044 202 706
1 ditë
Auto Kema - Mercedes Benz
Fushë Kosovë
Te tjera
Përshkrimi

Auto Servis KEMA ka filluar punën në vitin 1986, dhe nga atëherë jemi treguar te suksesshëm në treg, duke ruajtur reputacionin dhe te jemi kompani kryesore për riparim dhe mirëmbajtje të makinave.

Ne po ashtu jemi duke e rritur stafin dhe për ketë na duhen:

  • Mekanik me përvojë pune
  • Praktikant

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në email: [email protected]

Ose te kontaktojnë në numrat e telefonit si me poshtë:

Tel: 044 202 706 044 776 747

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675