Inxhinier i makinerisë
  • /
9 ditë
FRIGO STAR
Rahovec
Inxhinieri
Përshkrimi

FRIGO STAR, në Xërxë - Rahovec, shpall konkurs pune për :

Inxhinier i Makinerisë/Product Designer - Sheet Metal Working

Vendi i Punës: Xërxe (Rahovec)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  1. Zhvillimi dhe dizajni i produkteve të reja
  2. Përgatitja dhe testimi i prototipeve
  3. Bashkëpunimi me ekipin e dizajnit dhe zhvillimit
  4. Përdorimi i softuerëve dhe teknologjive të avancuara për të modeluar, simuluar dhe optimizuar dizajnin e produkteve nëpërmjet teknikave të inxhinierisë së makinerisë.

Kualifikimet dhe Atributet:

  1. Diploma në Inxhinieri të Makinerisë.
  2. Përvojë pune në fushën e dizajnit dhe zhvillimit të produkteve, idealisht në një ambient teknologjik.
  3. Aftësi të shkëlqyera në përdorimin e softuerëve të dizajnit dhe modelimit 3D, si AutoCAD, SolidWorks, ose Inventor (Sheet Metal Working).
  4. Aftësi të shkëlqyera analitike dhe kreativitet për të zgjidhur sfidat teknike.
  5. Njohuri të mira të materialeve dhe teknologjive të përdorura në industrinë e makinerisë dhe prodhimit.

Na dërgoni CV , në email : [email protected]

Kontakti : +383 (0) 49 870 333.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675