Automekanik
Skaduar
Dauti Komerc
Ferizaj
Te tjera
Përshkrimi

Kompania Dauti Komerc Sh.P.K me seli në fshatin Gërlicë, Komuna e Ferizajit, me qëllim të plotësimit të vendeve të reja të punës shpall konkurs për pozitën:

Automekanik (1 Pozitë)

Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë e shkollës së mesme.
  • Përparsi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë pune.
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.
  • Gatishmëri për punë dhe orar fleksibil.
  • Patentë Shofer.

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimore të dërgohen përmes email adresës [email protected] ose kopjet fizike të dokumentacionit të dorëzohen në selinë e Kompanisë “Dauti Komerc” SH.P.K– Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, respketivisht fshati Gurëz Komuna e Ferizajit, edhe atë çdo ditë pune duke filluar nga ora 08:00-16:00h.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kontakt tel: 049-736-933

Konkursi është i hapur deri më 17.05.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675