Operator për Vakum Presë/Kantericë/, Mjeshtër për prodhimin e dyerve të brendshme
 • /
12 ditë
Treventi Group SHPK
Fushë Kosovë
Prodhimtari
Përshkrimi

1.Operator ne Vakum Prese – 1 pozite

2.Operator ne Kanterice - 1 pozite

3.Mjeshter per prodhimin e dyerve te brendshme

Detyrat:

 • Ta ben lyerjen me ngjites, te paneleve te dyerve dhe kornizave.
 • Ta ben plastifikimin e paneleve dhe kornizave ne Vakum Prese
 • Ta mban pastertine ne hapesiren ku punon

Kualifikimet:

 • Te kete aftesi bazike mekanike dhe deshire per te mesuar
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoje pune

Benefitet shtese:

 • Ofrojme vend pune me standarde te larta profesionale dhe teknologji te avancuar
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesi aftesimi profesional
 • Ambient miqesor pune
 • Sigurim shendetesor

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: [email protected]

Kontaktoni në numrat: 044 120 720 dhe 049 120 720,

Adresa: Fushe Kosove, Henc, Rr.Avdyl Henci.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675