Punëtor në Depo, Vozitës
 • +38345 498 505
15 ditë
Koral Dairy Sh.P.K
Fushë Kosovë
Depo Shofer
Përshkrimi

Pozita: Punëtor në Depo(1 pozite e lire)

Lokacioni : Miradi e Ulet, Fushe Kosove

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
 • Me kujdes sistemon produktet në mjetin transportues

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme.

Pozita: Vozitës (1 pozite e lire) Kategoria B

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht brenda territori te Kosoves ;
 • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Të jetë i gatshëm të punojë në presion, dhe me orar fleksibil varësisht nga sezona
 • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë C.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në në emailin: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675