Punëtor/e në sektorin e prodhmit, Operator dhe mirëmbajtës i makinave ne sektorin e prodhimit
  • /
15 ditë
HOHE
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

“HOHE” L.L.C. Shkabaj, shpall;

Konkurs për vende të lira pune për këto pozita:

1.Puntor/e ne sektorin e prodhmit - 1 vend

2.Operator dhe mirëmbajtës i makinave ne sektorin e prodhimit - 1 vend

Orari i plotë.

Nr. kontaktues - tel dhe viber +38344347734

Apo të paraqiteni në zyret tona në Shkabaj rruga për Obiliq

Përshkrimi i punës:

1. Puntor në sektorin e prodhimit:

Bën punë të ndryshme mbrenda sektorit të prodhimit.

2. Operator dhe mirëmbajtës i makinave:

Bën mirëmbajtjën dhe operimin në linjat e prodhimit.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675