Kamarier/e, Shankist/e
  • /
16 ditë
RENELUAL TAHIRI
Çagllavicë
Gastronomi
Përshkrimi

Renelual Tahiri Shpk, shpall konkurs për:

Pozitat:

I. Kamarier/e,
II. Shankist/e.

Vendi i punes: Çagllavicë.

Të interesuarit të na konktoktojnë në këtë numër të telefonit: në numër të telefonit: +383 48 374 330 (WhatsApp & Viber), ose direkt në pikën e karburantit në Çagllavicë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675