Inxhinier i diplomuar i Ndërtimtarisë
  • 044 445 888
16 ditë
Konstruktori ING 1969 SHPK
Prishtinë
Inxhinieri
Përshkrimi

Kompania "KONSTRUKTORI ING 1969" SH.P.K shpall konkurs për nje pozite

“Inxhinier i diplomuar i Ndërtimtarisë (Master) ” - Drejtimi Konstruktive

Kushtet e kërkuara për pozitën:

  • Diploma e fakultetit të ndërtimtarisë.
  • Përvojë pune paraprake te ngjajshme min. 3 vite.
  • Njohje të mirë të M.Office, AutoCAD-it , Armcad
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze

E-mail adresa: [email protected]

Tel:+38344445888.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675