Shankist/e (3), Kamarier/ e (3)
Skaduar
QTA
Prishtinë
Gastronomi
Përshkrimi

Arjeta Group SH.P.K për njësinë e saj QTA Skënderaj dhe Mitrovicë shpallë konkurs për këto vende Pune :

  • Skenderaj
  • 2- Shankist/e
  • 2- Kamarier/ e
     
  • Mitrovicë
  • Kamarier & Shankistë|

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtete cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postënelektronike ( e-mail )[email protected]

Në fushëne subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Vetëmkandidatët të cilëti plotësojnë kushtete lartcekura do të ftohenpër intervistimë Konkursi do të jetë i hapur nga data 15 Maj 2024 deri më 20 Maj 2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7198
172
1566
6675