Call Agent në Gjuhën Shqipe (5)
  • /
4 ditë
Monetize Ad DOO Sarajevo Branch in Kosovo
Obiliq
Telekomunikim
Përshkrimi

Kompania Monetize, me adresë në Milloshevë - Obiliq, shpall konkurs pune për:Call Agent në Gjuhën Shqipe ku kerkohen agjenta te shkelqyer (top agjenta)

Preferohet: Pervoja e punes ne call qender si dhe leter rekomanduese nga ajo qender

Kërkesat:

  • Të kenë përvojë pune si agjent i thirrjeve,
  • Njohja e gjuhës Boshnjake e obliguar,
  • Aftësi të mira komunikimi,
  • Të jetë i shkathët,
  • Të ketë aftësi të punës në grup,
  • Rroga konkuruese në treg me bonuse te shkelqyera , pune ekipore, atmosfere fantastike,
  • Pranohen ne pune edhe shtetasit e Shqiperise.

Mënyra e aplikimit
Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail adresën: [email protected] apo të kontaktojnë në numrin e telefonit: 043/945-999.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731