Arkitekt/e
  • Jo Publik
4 ditë
Roof Group
Prishtinë
Arkitekture
Përshkrimi

Roof Group, shpall konkurs për pozitën:

Arkitekt/e

Vendi i Punes: Prishtinë.

Të interesuarit/at për këtë pozitë pune të dergojnë CV- në email[email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731