Shitëse
 • -
4 ditë
Balkan Master Kosova
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania Balkan Master shpk. distributor zyrtar i markave më të njohura të veshjeve intime në botë, Calzedonia, Tezenis dhe Intimissimi për Kosovën kërkon të punësojë shitëse për dyqanin: Tezenis Albi Mall.

Përgjegjësite:

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
 • Të kuptojë nevojat e klienteve dhe tju mundesojë në cdo rast asistence dhe informacion mbi specifikat e produkteve;
 • Të tregojë deshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve;
 • Të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit sipas udhëzimeve të menaxherit përkatës;
 • Të jetë e prirur ndaj punës në grup duke percjellë pozitivitet dhe frymë bashkëpunimi
 • Kriteret e punësimit;
 • Të zoterojë principet bazë mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të jetë nga mosha 20 deri në 35 vjec;
 • Eksperienca e mëparshme përbën avantazh;

Nëse jeni të interesuar për pozicionin e mësiperm ju lutem dergoni cv-në tuaj (në gjuhen shqipe ose angleze) në adresën e email-it : [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731