Shofer i mikserit (10), Shofer i shleperave (10)
  • /
4 ditë
Geo Mineral Shpk
Prishtinë
Shofer
Përshkrimi

Geo Mineral shpk, shpall konkurs per pozitat:

Shofer i mikserit (10),
Shofer i shleperave (10).

Kerkohen shofer te kamionave perkatesisht shofer i mikserit dhe i shlepereve me pervoje pune minimum 3 vjet.

Ne kompania Geo Mineral shpk ju ofrojme kushte te mira te punes dhe kontrata afategjata

Emaili per aplikim: [email protected]

Nr kontaktues: 048249249.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731