Merchandiser (5)
4 ditë
Afri Group sh.p.k
Fushë Kosovë Gjakovë Pejë Prishtinë Prizren
Shitje
Përshkrimi

Afri Group shpall konkurs per:

Merschandisere (5)

  • Merret me palim te mallit
  • Provoje pune te ngjashme

Kontaktet:

Email: [email protected]

Nr kontaktues 049 483 204

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731