Salesperson (Account Manager)
 • /
Skaduar
Fortrade Ltd
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Fortrade si lider botëror i tregtimit online, krahas zyreve në qendra të mëdha botërore, është duke zgjeruar biznesin e tij me një zyre fantastike dhe staf nderkombetar në qytetin e Nishit duke publikuar vende të lira pune për të gjithë entuziastët nga Kosova për ekipin e tij në tregun Shqiptar:

Salesperson (Account Manager)

Nëse keni aftësi në shitje, apo thjeshtë doni të avancoheni në atë drejtim, atëherë vendi juaj është tek ne!

Paga fikse më e lartë në këtë industri është e garantuar!

Puna është në një zyrë moderne në NISH në një ambient të këndshëm dhe dinamik.

Kemi nevojë për një kandidat që i plotëson kushtet e mëposhtme:

 • Eksperiencë pune në shitje, me aftësi të mira për të fituar klientë (e preferuar)
 • Aftësi të mira komunikimi
 • Të jeni një person shumë i motivuar me një ambicie për zhvillim të karrierës në shitje

Çfarë ofrojmë?

 • Paketa më e mirë e punësimit.
 • Akomodimin e paguar së bashku me të gjitha shpenzimet përcjellëse.
 • Mundësinë e avancimit të shpejtë, me rritje të pagës fikse.
 • Bonuse të pa limituara, atraktive në bazë te performances
 • Dreka e mbuluar nga Kompania
 • Punën me softuerët dhe platformat më të avancuara për tregtimin online në tregjet botërore financiare.
 • Punën për një nga shtëpitë kryesore të brokerimit në botë
 • Të bëheni pjesë e ekipit Shqiptar në një mjedis ndërkombëtar të punës - kolegët tanë janë nga vende të ndryshme të botës.
 • Gjatë kursit një javor, akomodimi i siguruar nga kompania.

Jeta sociale e kompanisë:

 • Palestra dhe fitnesi janë të paguara
 • Fruta të freskëta të stinës në një mjedis të shëndetshëm
 • Biblioteka dhe Play station
 • Festat Happy Friday
 • Team buildings - team building tematik në bazë mujore (bowling, piknik, çiklizëm, skara, kinema…)

Na dërgoni CV-në tuaj në gjuhën anglize në [email protected] .

Bashkohuni me ekipin tonë dhe ndërtoni karrierën tuaj përmes kësaj pune sfiduese në një atmosferë të këndshme. Kandidatëve të përzgjedhur u garantojmë kushte të shkëlqyera për punë dhe fitime.

Ky punëdhënës u përgjigjet aplikacioneve tuaja

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731