Fizioterapeut/e, Infermiere
 • /
6 ditë
Vimea Baby Spa & Wellness shpk
Prishtinë
Infermieri Mjekesi
Përshkrimi

VIMEA BABY SPA & WELLNESS shpall konkurs për dy pozita:

- FIZIOTERAPEUT/E
- INFERMIERE

Detyrat dhe përgiegjësitë:

 • Të ofrojë shërbime në mënyrë konsistente dhe në nivelin më të lartë për të gjithë klientët;
 • Të pranojë klientët, të ekzaminoj dhe të realizoj planin e trajtimit;
 • T’ju ofrojë klientëve konsultim të plotë për të kuptuar nevojat dhe pritshmëritë e tyre;
 • Të ndjek protokolet e vendosura në procedurat standarde të operimit të brendit Vimea Baby Spa & Wellness;
 • Me vetiniciativë (pro aktivisht) të promovoj shitjen produkteve, duke demonstruar një nivel të lartë të njohurive për të gjitha shërbimet dhe produktet e Baby Spa;
 • Të merr përgjegjësinë për shërbimet që kryen;
 • Të merr pjesë në takimet e planifikuara në ekipë dhe në trajnimet që organizojmë për zhvillim të vazhdueshëm profesional.

Kushtet që duhet plotësuar:

 • Të ketë diplomë universitare;
 • Të kenë aftësi të shkelqyera komunikimi me klient dhe bashkepunëtor;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Të jetë fleksibile, të ketë motivim për të punuar në ekipë poashtu të jetë e pavarur në punë;
 • Të ketë imazh profesional dhe etikë.

Të interesuarat të dërgojnë CV-në e tyre në email adresën [email protected]

Kandidatet të cilat i plotësojnë kushtet e lartëcekura do te ftohen ne fazat e mëtejme të rekrutimit.
Konkursi do të jetë i hapur nga data 22 Maj 2024 deri më 22 Qershor 2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731