Marketing dhe Shitje
 • /
7 ditë
Onix Spa
Istog
Marketing & PR Shitje
Përshkrimi

Spitali Special për Terapi Fizikale me Rehabilitim Onix SPA“ L.L.C. në Banjë, komunë e Istogut, shpall konkurs pune për: Marketing dhe Shitje, me orar të plotë pune.

Kualifikimet e kërkuara:

 • CV – Biografia / Aplikacioni,
 • Diploma,
 • Përvojë pune.

Aftësitë

 • Aftësi kompjuterike dhe kreative për dizajnimin e reklamave,
 • Aftësi në menaxhimi i të gjitha platformave të rrjeteve sociale, reklamave dhe projekteve të marketingut,
 • Aftësi në përpilimin e pakove dhe ofertave,
 • Aftësi hulumtuese të tregut,
 • Aftësi për të bashkëpunuar në grup dhe për të punuar i/e pavarur,
 • Aftësi për të punuarnën presion dhe për të menaxhuar kohën tuaj në mënyrë efektive.

Çfarë ofrojmë:

 • Ambient të motivuar pune me një ekip të përkushtuar,
 • Mundësi për zhvillim profesional dhe përmirësim të aftësive në marketing,
 • Pagë konkuruese dhe bonuse shtesë,
 • Sigurim shëndetësor.

Aplikacionet mund t’i shkarkoni online në website dhe t’i dorëzoni në email - at zyrtar [email protected] dhe [email protected] , poashtu t’i merrni dhe t’i dorëzoni në mënyrë fizike në zyret e objektit Termal dhe Onix.

www.onixspa.com ; fb/onixspathermalresort ; Instagram/onixspathermalresort/

Adresa:
Rr.Onix nr.66, 31010 Banjë, Istog
Republika e Kosovës

Kontakti:
Tel. +383 39 466 666, +383 46 767 008
Email: [email protected]

Konkursi mbeteti hapur nga data 23.05.2024.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731