Punëtor (7)
  • Jo Publik
  • career@premiumbakery.net
2 ditë
Prishtinë
Tjera
Full Time
Banner
Përshkrimi

Premium Bakery është kompania më e madhe prodhuese vendore në Europën Juglindore, me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve të ndryshme të produkteve të miellit.

Ne po zgjerohemi dhe inkurajojmë të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: career@premiumbakery.net

Vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.