Zyrtar/e Financiar/e (1), Punëtor në teren (2)
11 ditë
Xhampreres Grezda
Prishtinë
Financa Te tjera
Përshkrimi

Xhamprerës “Grezda”, shpall konkurs për pozitat:

I. Zyrtar/e Financiar/e (1 Pozitë)

Detyrat:

  • Të regjistrojë Faturat e Blerjes, Dokumentet Unike Doganore dhe Shitjet;
  • Të regjistrojë shpenzimet operative, qiranë, pagat, zhvlerësimet, nota kreditori, nota debitori;
  • Të përgatisë dhe të monitorojë lëvizjet e mallrave në njësitë organizative;
  • Të regjistrojë ekstraktet bankare dhe mandatet e Pagesave/Arkëtimeve;
  • Të bëjë barazimet e kartelave financiare klient-furnitor.

II. Punëtor në teren (2 Pozita)

Kriteret:
Mosha: 20 – 55 vjeçar.
Përvoja e punës ne teren.

Vendi i punës: Prishtinë.

Orari i punës per dy pozitat:
08:00- 17:00, 5 ditë të javes (e shtune dhe e diele pushim).

Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi.

Mënyra e aplikimit duke derguar CV-ne ne email: [email protected] dhe numer te telefonit +38349189002.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731