Teknik per riparimin e pajisjeve te printimit (3)
11 ditë
Rikon
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

Kompania RIKON SH.P.K eshte e interesuar per TRE punonjes me profesion Teknik per riparimin e pajisjeve te printimit.

Profili i punes: Riparimi i pajisjeve printuese, fotokopjuese, skanuese. Instalimi dhe konfigurimi i softwareve te lidhura me fushen. Impelementimi i sistemeve te aplikueshme ne kete fushe.

Aplikantet duhet te plotesojne minimalisht kushtet e meposhtme.

- Te kete arsim te mesem (preferohet i larte) ne profilet "Elektronike, Informatike".
- Te kete njohuri te gjuheve: Anglisht.
- Te kete njohuri shume te mira informatike mbi sistemin Windows.
- Te kete njohuri te mira mbi Network-un.
- Te dije te punoj ne grup dhe te zoteroje aftesi te mira komunikuese.
- Te kete leje drejtimi te automjetit.

Ju lutem dergoni CV-te tuaja ne adresat e meposhtme [email protected] si dhe [email protected] (Vetem Aplikantet e perzgjedhur do njoftohen per interviste).

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731