Menaxher/e të burimeve njerëzore
 • /
11 ditë
BIZMARK SHPK
Pejë
Burime Njerëzore
Përshkrimi

Pozicioni: Specialist/e te Burimeve Njerëzore

Përshkrimi i Pozitës

Kompania jonë kërkon të punësojë një Specialist/e të Burimeve Njerëzore për të menaxhuar proceset e rekrutimit, trajnimit dhe menaxhimit të performancës së punonjësve. Kandidati ideal duhet të ketë përvojë të mëparshme në burimet njerëzore, njohuri të thelluara të legjislacionit të punës dhe aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe organizative. Ky rol kërkon diskrecion, integritet dhe aftësi për të trajtuar informacionin konfidencial.

Detyrat Kryesore

 • Menaxhimi i rekrutimit dhe selektimit të punonjësve
 • Organizimi dhe mbajtja e trajnimeve për punonjësit
 • Monitorimi dhe vlerësimi i performancës së punonjësve
 • Menaxhimi i dokumentacionit të burimeve njerëzore
 • Këshillimi i menaxhmentit dhe punonjësve mbi çështjet e burimeve njerëzore

Kërkesat

 • Diplomë universitare në Administrim Biznesi, Menaxhim të Burimeve Njerëzore ose fusha të ngjashme
 • Përvojë e mëparshme në burimet njerëzore
 • Njohuri të legjislacionit të punës
 • Aftësi të forta ndërpersonale dhe organizative
 • Aftësi për të trajtuar informacionin konfidencial me diskrecion

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731