Agjent tregtar (2), Prezantues/e mjekësor/e (2)
12 ditë
NIKA PHARM SH.P.K.
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

Kompania “Nika Pharm Sh.p.k” - Prishtinë, shpall:

KONKURS

• Agjent tregtar – Rajoni: Pejë-Prizren-Gjakovë – 2 pozita pune

Përgjegjësitë për agjent tregtar: të posedojë patent shofer kategoria B

• Prezantues/e mjekësor/e – 2 pozita pune

Për rajonin:

1. Pejë

1. Gjakovë dhe Prizren

Përgjegjësitë për prezantues mjekësor:

  • Prezantimi i produkteve tek profesionistët shëndetësorë.
  • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi.
  • Vizita të rregullta në barnatore.
  • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun)
  • Të përpilojë raporte të rregullta.

Kualifikimet:

  • Fakulteti i Mjekësisë dhe Farmacisë dhe Fakultete ku i përfshirë në kurrikulë është marketingu dhe shitja.
  • Kandidatet me përvojë pune si Prezantues/e mjekësor/e, kanë përparësi;
  • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
  • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
  • Të posedojë patent shofer, kategoria B;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731