Nikoqire, Pastruese
 • /
12 ditë
Hotel Sirius
Prishtinë
Gastronomi Mirëmbajtje
Përshkrimi

Hotel Sirius shpall konkurs per keto pozita :

Nikoqire (1)

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Te kuptohet dhe respektohet politika e Hotelit për pronat e mysafirëve dhe çështjet e privatësisë
 • Te respektohet orari i punes
 • Te kryhen detyrat bazë duke përfshirë ndrrimin e çarçafëve, ndrrimin dhe rregullimin e peshqirëve, rimbushjen apo ndrrimin e setit te tualetit, pastrimin me fshesë, pluhurosjen dhe rregullimin gjeneral te dhomës pas daljes nga mysafirët.
 • Te raportohen dhe kthehen pronat e mysafirëve që i gjeni në dhoma gjatë kryerjes së shërbimit pasi qe mysafiri ben check out
 • Te raportohen rastet e dëmtimit të dhomes, apo hapsirave te hotelit ne pergjithesi, tek mbikëqyrësi
 • Te pastrohen dhe dezinfektohen të gjitha pajisjet në fund të ndërrimit

Kushtet : Se paku 2 vite experience pune ne pastrim te dhomave ne nje hotel me reputacion. -Te jete i/e gatshem/e te punoj ne 2 ndrrime, si paradite ashtu dhe mbasdite.

Pastruese e hapsirave publike (1)

Përshkrimi i detyrave të punës:

 • Te pastrohen zonat publike te hotelit duke perfshire pastimin me fshese elektrike, pastrimin me gjoker, pluhrosjen dhe rregullimin gjeneral te hapsirave.
 • Te kryeni pastrim të thellë kur eshte e nevojshme
 • Te pastohet tepihu me makine larese
 • Te raportohen tek menaxhmenti rastet e demtit ose kur ka nevoje per riparime ne prona te hotelit
 • Rimbushja e produkteve te pastrimit ne fund te ndrrimit

Kushtet : Se paku 2 vite experience pune ne nje hotel apo restaurant me reputacion. Te jete i/e gatshem /e te punoj ne 2 ndrrime, si paradite ashtu dhe mbasdite.

Te interesuarit te dergojne CV ne [email protected] apo të paraqiten fizikisht ne recepsion te Hotel Sirius.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731