Faturist/e / Customer service (Financa)
Skaduar
ORBICO Sh.p.k
Prishtinë
Financa
Përshkrimi

Orbico është distributor kryesor në Evropën Juglindore, kompani rajonale me biznes në 20 vende.Ne kemi më shumë se 7500 të punësuar dhe menaxhojmë më shumë se 200 marka globale dhe lokale.Për të mbështetur rritjen e biznesit tonë në Kosove ne po kërkojmë kandidatë të besueshëm, entuziastë dhe të orientuar në rezultate për pozitën e:

Faturist/e / Customer service ( Financa )

(Ky pozicion është punë me orar të plotë)

Kualifikimet:

 • Shkollim universitar (Bachelor) në Biznes/Ekonomi/Kontabilitet/Financa
 • Përvojë pune së paku 1 vit në fushën e kërkuar
 • Njohja dhe kuptimi i koncepteve bazike të faturimit
 • Njohja dhe përvoja në rregullativat e taksave
 • Njohje e gjuhës angelze
 • Njohje e MS Office
 • Qasje energjike dhe pozitive ndaj punës
 • Integritet dhe ndershmëri
 • Iniciativë dhe aftësi për zgjidhjen e probelemeve
 • Fokus ndaj shërbimit të klientëve dhe aftësi komunikuese
 • Aftësi të punës në ekip

Përfitimet e aplikanteve:

 • Trajnimi dhe mbështetja fillestare
 • Pozicion sfidues në mjedis dinamik
 • Mundësi për rritje personale dhe profesionale

Përshkrimi i punës dhe detyrat:

 • Të sillet në mënyrë profesionale.
 • Bën kthimet/lejimet e mallit
 • Bën hapjen e blerësave të rinj
 • Shtypjen e kuponave fiskal
 • Reprezentacione
 • Lëvizje interne
 • Faturim/transfere

Ne po kërkojmë të plotësojmë pozicionin sa më shpejt të jetë e mundur. Konkursi do të jetë i hapur nga data 28 Maj, dhe afati i fundit për marrjen e aplikacioneve është 11 Qershor 2024.

Ne inkurajojmë kandidatët e kualifikuar për këte pozitë që të dërgojnë një CV dhe një letër motivuese jo më vonë se 11 Qershor 2024 në:

[email protected]

Vetem kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Të gjitha aplikacionet do të mbahen me konfidencë të plotë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731