AGJENT I SHITJES (1), KOMERCIALIST (2)
Skaduar
HYGIENE SERVICE KOSOVA
Fushë Kosovë Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

AGJENT I SHITJES (1) dhe KOMERCIALIST (2)

HYGIENE SERVICE – COSMOS L.L.C. është kompani e specializuar në distribuimin e produkteve higjienike profesionale për HORECA (Hotele, Restaurante, Kafeteri).

Kërkojmë:

1. Agjent i Shitjes në teren (Distributer) për HORECA (1 pozitë), dhe

2. Komercialist për HORECA (1 pozitë).

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten nr. 1 – AGJENT I SHITJES (Distributer) për HORECA:

  • Furnizon me produkte në baza ditore klientët ekzistues (kryesisht dërgon porositë në Restaurante dhe kafeteri) me veturën zyrtare të kompanisë,
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme si: restaurante, bar-kafeteri, hotele, zyra, ordinanca private, qendra tregtare, etj.

Detyrat dhe përgjegjësitë për poziten nr. 2 – KOMERCIALIST për HORECA (Hotele, Restaurante, Kafeteri, Zyre, etj.):

  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientët e ri.
  • Punon 5 ditë në javë në teren në kërkim të klienteve të rinj me veturën zyrtare të kompanisë.
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme: restaurante, bar-kafeteri, hotele, zyra, ordinanca private, qendra tregtare, etj.

Kualifikimi dhe përvoja (për 2 pozitat):

Së paku 2 vite përvojë në punë të ngjashme
Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe prezantuese

Të jetë banor në rajonin e Prishtinës, Fushë Kosovës.

Patent shofer të kategoris B

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV (me foto) në e-mail adresën (dhe të cekin në subjekt të emailit pozitën për të cilën aplikoni): [email protected]tel: (043)760067.

Aplikimi dhe CV-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

HYGIENE SERVICE – COSMOS L.L.C.
www.Hygiene-Service.eu
facebook.com/HygieneServiceKosova
instagram.com/hygieneservice

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731