Arkitekt/e
 • /
4 ditë
Konstruktori Sh.p.k
Prishtinë
Arkitekture
Përshkrimi

Konstruktori SH.P.K., me seli në Prishtinë hap konkurs për:

 • Arkitekt/e

Konstruktori sh.p.k. është Distributor i Autorizuar i MAPEI-ITALI për Republiken e KOSOVËS.

Pozicioni i Punës: ARKITEKT-E

Lokacioni: Prishtinë

Lloji i punës: Pozicioni është me orar të plot

Detyrat dhe përgjegjësitë::

 • Menaxhimin e detyrave administrative ditore, duke përfshirë korrespondencën elektronike dhe të shkruar me blerësit ,investitoret dhe stafin teknik te perfaqsive qe ka konstruktori .
 • Prezantimi I produkteve te MAPEI dhe brendeve tjera dhe perkrahja profesionale per kerkesat e tyre ne show room dhe teren
 • Pergaditjen e detaleve te egzekutimit sipas te dhenave teknike te prodhusit
 • Perkrahje profeisonale ne teren per produktet qe ofrojme
 • Pergaditja e parallogaris se shpenzimeve te materialeve per klientet sipas kerkeses se tyre
 • Pergaditja dhe propozimi I zgjidhjeve te problematikave te ndryshme sipas kerkeses ne ndertesa
 • Ndihme profesionale sektorit te shitjes.
 • Ndihma në projekte specifike apo detyra të tjera sipas nevojës.
 • Pergaditja e raportit mujor te punes dhe planit te veprmit .
 • Zhvilloni dhe mirëmbani një sistem dosjesh.
 • Rezervoni aranzhimet e udhëtimit.
 • Paraqisni dhe rakordoni raportet e shpenzimeve javore dhe mujore.
 • Komunikoni me zyrtaret tjerë administrativë për të trajtuar kërkesat dhe pyetjet nga menaxhmenti i lartë.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Përvojë pune në fusha të ngjashme është një përparësi.
 • Të ketë njohuri shumë të mirë të paketës Microsoft Office ,ARCHICAD ose AutoCAD
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi për të punuar me disiplinë dhe në mënyrë ekipore.
 • Vet-iniciativë në qasje ndaj punëve
 • Njohuri të sistemeve dhe procedurave të menaxhimit të zyrës.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal.
 • Të ketë Diplomë Universitare të Fakultetit
 • Patent shofer (B) e preferuar

Kushtet e punës:

 • Vendi i punës është në qytetin e Prishtinës,
 • Paga e negociueshme
 • Orari i punës 08:00-17:00

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në dhe kopjen e diplomës. Dokumentet e kërkuara duhet të dërgohen ne e-mail adresën: [email protected] (ne subject të ceket pozita për të cilën aplikoni).

Konkursi është i hapur deri me datë 20 qershor 2024, ora 16:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731