Menaxher për Media Sociale
Skaduar
Emona SH.P.K.
Prishtinë
Marketing & PR
Përshkrimi

Shpallje për Punë: Menaxher për Media Sociale

Emona sh.p.k po kërkon një Menaxher të Mediave Sociale kreativ që të bashkohet në ekipin tonë!

Nëse jeni të apasionuar për krijimin e përmbajtjes tërheqëse, ndërtimin e komuniteteve online dhe rritjen e njohurisë së markës, aplikoni tani!

Detyrat:

  • Zhvilloni dhe zbatoni strategjitë e mediave sociale.
  • Krijoni përmbajtje tërheqëse për platforma të ndryshme.
  • Menaxhoni llogaritë, duke përfshirë postimet dhe angazhimin ditore.
  • Analizoni metrikat për të optimizuar performancën.

Kërkesat:

  • Përvojë e provuar në menaxhimin e mediave sociale.
  • Aftësi komunikimi dhe kreative të forta.
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Vendndodhja: Prishtinë

Si të Aplikoni: Dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresen [email protected] deri më 15.06.2024.

Bashkohuni me ne në formimin e prezencës sonë online!

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731