Pirunist dhe Shofer Kategoria C
  • 038/549-479
17 ditë
Beta Group
Lipjan
Shofer
Përshkrimi

Beta Group sh.p.k me seli në Lipjan shpall konkurs për pozitat:

Pirunist dhe Shofer Kategoria C

Pirunist

  • Përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
  • Shkarkimin dhe ngarkimin e mallrave sipas natyrës së mallit;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallrave në depo.
  • Të ketë përvojë pune 1-3 vjet në depo;

Shofer Kategoria C

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C,C1 apo D;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës;

Si të Aplikoni

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: [email protected] . Afati i aplikimit është deri me datën 03 Korrik 2024 ora 17:00.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731