ARKITEKT
  • -
18 ditë
Mercan Raf
Prishtinë
Arkë
Përshkrimi

N.T.P MERCAN RAF SHPALL KONKURS PER ARKITEKT TE DIPLOMUAR APO PER NDONJE ARKITEKT QE ESHTE NE VITIN E FUNDIT TE STUDIMEVE.

KRITERI I NEVOJITUR:

  • TE DIJE GJUHEN TURKE.

JU LUTEMI TE MOS TELEFONON ASKUSH QE SI POSEDON KRITERET E LARTECEKURA.

ADDRESA : KOSOVE / PRISHTINE

TEL / WHATSAPP : +905321598653.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731