Mirëmbajtëse (2)
  • 045 504 774
18 ditë
ALBED
Prishtinë
Mirëmbajtje
Përshkrimi

ALBED SALLONI I MOBILIEVE

Shpall konkurs për këtë pozitë:

Mirëmbajtëse për dyqanin e mobilieve (2 pozita)

Vendi: PRISHTINË

Orari: 09:00-16:00

Paga: 400 Euro

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e brendshme higjienike të kompanisë
  • Mirëmbajtja e produkteve të kompanisë;
  • Kontrolli I rregullt I të gjitha hapësirave
  • Detyra të tjera të deleguara nga menaxhmenti

Të interesuarit për punë mund të lajmrohen në email adresen [email protected]

ose nr. tel. 045 504 773

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731