Teknike të Farmacisë
  • 044/399-090
19 ditë
ORTHOPHARM SH.P.K.
Prishtinë
Mjekesi
Përshkrimi

KONKURS PUNE

Barnatorja Orthopharm sh.p.k në Prishtinë shpall konkurs për:

Teknike të Farmacisë

Kriteret që duhet plotësuar:

  • Të ketë përvojë pune në barnatore
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë
  • Të ketë aftësi për të punuar e pavarur

Të interesuarit mundë të dërgojnë CV në këtë emaill: [email protected] apo të na kontaktojnë në nr: 044/399-090

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731