Asistent/e ekzekutiv/e (2), Përfaqësues/e mjekësor (2), Depoist/e (2)
 • /
19 ditë
MEDIMAX SH.P.K
Prishtinë
Administrate Depo Mjekesi
Përshkrimi

Kompania farmaceutike MEDIMAX SH.P.K shpallë konkurs për vende të lira të punës:

 1. Asistent/e ekzekutiv/e – 2 Pozita
 2. Përfaqësues/e mjekësor – 2 Pozita
 3. Depoist/e – 2 Pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Asistent/e ekzekutiv/e:

 • Mbështetje administrative, menaxhim i zyrës, menaxhim i dokumentacionit të kompanisë;
 • Kordinim të projekteve
 • Mbledhje materialeve dhe informacionit të kërkuar nga Drejtori i Përgjithshëm,
 • Menaxhim i emailave, letrave zyrtare dhe formave te tjera te komunimikit;
 • Hartim të raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kualifikimet për pozitën Asistent/e ekzekutiv/e:

 • Diplomë universitare në farmaci, ekonomi, administrim/menaxhim biznesi ose lëmi të ngjajshme apo kualifikim ekuivalent professional;
 • E preferuar përvoja e punës në pozitë të ngjajshme;
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze;
 • Të ketë njohuri rreth programeve kompjuterike (Word, Excel, Power Point);
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese, organizative dhe planifikuese;

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Përfaqësues Mjekësor:

 • Promovim profesional i produkteve medicinale të kompanisë me mjekë, farmacistë dhe profesionistë të tjerë shëndetësorë;
 • Organizim i promocioneve për produktet e kompanisë përmes prezantimeve apo konferencave;
 • Përgatitje e analizave të tregut;
 • Organizim dhe përcaktim i dizajneve të posterave dhe të broshurave;
 • Promovim i imazhit të kompanisë.

Kualifikimet për pozitën Përfaqësues Mjekësor:

 • Diplomë universitare në farmaci, fusha tjera të mjekësisë, biologji, kimi, ekonomi/marketing
 • E preferuar përvoja e punës në pozitë të ngjajshme;
 • Të ketë njohuri të fushës së marketingut, hulumtimit të tregut
 • Të ketë njohuri të mirë të gjuhës angleze;
 • Të ketë njohuri rreth programeve kompjuterike (Word, Excel, Power Point);
 • Të ketë shkathtësi të mira komunikuese, organizative, vet-inicuese dhe planifikuese;
 • Të ketë patentë të vozitjes, kategoria B.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Depoist/e:

 • Organizim i inventarit në depo dhe mbikqyrja e hyrjes dhe daljes së produkteve;
 • Klasifikimi dhe mirëmbjatja e produkteve sipas udhëzimeve të kompanisë;
 • Përgaditja e porosive për liferim;
 • Koordinimi i dërgesave të produkteve në mënyrë efikase dhe koordinimi i logjistikës;
 • Përgatitja e raporteve të përditshme të stokut dhe aktivitetet e depos;

Kualifikimet për pozitën Depoist/e:

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm;
 • E preferuar përvoja e punës në pozitë të ngjajshme;
 • Aftësi të shkëlqyera të organizimit dhe koordinimit, zgjidhjes së problemeve dhe menaxhimit të kohës;
 • Të ketë patentë të vozitjes, kategoria B.

Avantazhet e të punuarit për MED MAX:

 • Kompani profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Vendi i punës: Prishtinë

Konkursi mbetet i hapur deri më: 05.07.2024

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozitën për të cilin aplikoni, në e-mail adresën: [email protected] . Kandidatët e përgjedhur do të ftohen në intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731