Njoftim për ofertë: FURNIZIM I PAISJEVE PËR SERVISIM TË TELEFONAVE MOBIL
  • /
Skaduar
Diakonie Training Center
Mitrovicë
Te tjera
Përshkrimi

Njoftim për ofertë

Data: 05.06.2024

Organizata Jo Qeveritare Diakonie Training Center, në Mitrovicë bën ftesë për ofertë

Titulli: FURNIZIM I PAISJEVE PËR SERVISIM TË TELEFONAVE MOBIL

Vendi i ekzekutimit: Mitrovicë.

Afati: Dorëzimi i ofertës duhet të bëhet deri me daten 11.06.2024 ne ora 16:00 h

KRITERET E DHENIES SE KONTRATËS:

Tender i përgjegjshëm me çmimin më të ulët.

Kjo shpallje është e hapur nga data 05.06.2024 deri me 11.06.2024

Dosjen mund te dorëzoni personalisht në rrugën Andrea Alleshi - te Rampa në Mitrovicë apo në adresën elektronike: [email protected] . Për më shumë informata dhe dosjen e tenderit mund te telefononi ne nr. 028 520 033 ose përmes adresës elektonike.

Data e fundit për sqarime: 07.06.2024

Procedura e konkurrimit: E jashtme

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731