Agjent të Shitjes (2), Vozitës me kategori B (2)
20 ditë
MEDRUPLAST
Prishtinë
Shitje Shofer
Përshkrimi
 1. Agjent të Shitjes Regjioni I Prishtines – Dy (2) pozita te lira,
 2. Vozitës me kategori B– Regjioni I Prishtines – (2) pozita te lira,

Përshkrimi I vendit të punëAgjent të Shitjes

 • Hulumtimi, Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientet e ri
 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Analizon prezencen e produkteve në treg, përcjell konkurrencën;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klient;
 • Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet / Kërkesat

 • Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;
 • Patent shofer Kategoria B;
 • Përpërsi kanë kanditatet me përvoj pune;
 • Aftësi të mira ne komunikim,shitje dhe negocim;
 • Është e preferuar me qenë banor i Regjionit përkatës

Pagesa: Shumë Konkuruese

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

•Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin për të cilën aplikojnë, ne email: [email protected] ; 045496007.

•Ju informojmë së vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731