Inxhinier i ndërtimtarisë
  • /
20 ditë
3D Project
Prishtinë
Inxhinieri
Përshkrimi

Kompania projektuese “3D Project” nga Prishtina është në kërkim të një inxhinieri të ndërtimtarisë, niveli Bsc ose Master-drejtimi konstruktiv.

Kriteret:

  • Kandidati duhet të ketë përvojë në projektim të konstruksioneve.
  • Njohuri të programeve si Autodesk, Armcad.
  • Software për llogari statike dhe dinamike, Tower ose të ngjashme.
  • Njohja e gjuhës angleze e preferuar.

Orari i plotë i punes (5 ditë në javë, nga 8 orë).

Vendi i punës: Prishtinë.

Menyra e aplikimit:

Email: [email protected]

Telelfon: +38344258214

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731