ARKATARE, SEKTORIST/E, DEPOIST, KAMARIER, NDIHMES KUZHINIER/E, KUZHINIER/E
  • +383 (49) 320-200
14 ditë
ARBËR GROUP SHPK
Pejë
Depo Gastronomi Shitje
Përshkrimi

ARBËR GROUP SHPK

PEJË, DARDANI II, RR.TAHIR SHALA, SHPALLË KONKURËS PËR VENDE TË LIRA PUNE:

PËR MARKET:

  • ARKATARE
  • SEKTORIST/E
  • DEPOIST

PËR LOKAL/RESTORANT:

  • KAMARIER
  • NDIHMES KUZHINIER/E
  • KUZHINIER/E

NUMRI KONTAKTUES : +38349320200.

EMAIL ADRESA: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731