Përfaqesues / shitës dhe prezantues në shitjen e produkteve medicinale (3)
 • 048/128-148
10 ditë
MEB Pharma
Prishtinë
Shitje
Përshkrimi

SHPALLJE E REKRUTIMIT

MEB Pharma distributore i fabrikes nga Turqia, cili perfaqeson produkete medicinale me shume kompanit te ndryshme ne tregun e Kosoves.

MEB Pharma , shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim :

Titulli i vendit të punës: Përfaqesues / shitës dhe prezantues në shitjen e produkteve medicinale.

Numri i pozitave: Tre (3) pozita

Detyrimet dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Të ketë një disiplinë pune të orientuar drejt zgjidhjes me vetëdijen për të qenë anëtar i ekipit.
 • Zhvillimi i marrëdhënieve profesionale me klientët dhe promovimi dhe shitja e produkteve mjekësore në kuadër të detyrave dhe përgjegjësive të përcaktuara nga punëdhënësi.
 • Të promovojë produktet e reja mjekësore tek klientët si dhe ato egzistuese, sipas planit të percaktuar nga punëdhënësi
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me klientët.


Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:

 • Kualifikime në njërën nga degët e mjekësisë,farmacisë ekonomisë, marketingut apo menaxhment,
 • Mund të merren parasysh edhe CV e studentëve absolvent ne drejtimet e lartecekura.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bindëse.
 • Te jete bashkepunues ne grup.
 • Njohuri kompjuterike (MS Word,Excel,Power Point,).
 • Te kete patente shoferi.
 • Kufizimi i Moshes: 24-32 vjet
 • Cv duhet te dergohet me foto

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në me foton tuaj në adresën e mëposhtme:

e-mail :[email protected]

Tel :+383 48 893 893

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data 11.06.2024 deri me 26.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7345
168
1578
6731