Infermier/e (175), Teknik i Radiologjisë (7), Teknik të Farmacisë (4), Fizioterapeut (9), Laborant Mjekësor (9)
Skaduar
Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
Ferizaj Gjakovë Gjilan Mitrovicë Pejë Prishtinë Prizren
Infermieri Mjekesi
Përshkrimi

 

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787