Financier/e, Depoist
 • /
Skaduar
Truck Zone
Prishtinë
Depo Financa
Përshkrimi

Biznesi Truck Zone L.LC.,, shpall Konkurs per dy pozita te punes:

I. Financier/e.
II. Depoist

Vendi i punës: Suhodoll/Lipjan

Detyrat dhe përgjegjësitë e nevojshme per Financier/e:

 • Kontrollon zbatimin e rregullave per financa dhe buxhet,
 • Kontrollon perdorimin e mjeteve financiare dhe te buxhetit per objektivat per te cilat janë përcaktuar,
 • Regjigjstrimin e faturave te shitjeve dhe blerjeve,kontrolli detajuar i elementeve te faturave,
 • Detyra te tjera sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kriteret e nevojshme:

 • Të ketë të përfunduar nivelin e studimeve Bachelor ne drejtimin Ekonomik,Financiar apo te ngjajshme,
 • Të ketë përvoje pune (përparësi),
 • Preferohet njohja e programeve te kontabilitetit-financave,
 • Njohja e gjuhes angleze e preferuar.

Kriteret per Depoist

Kualifikimet e kerkuara :

 • Te kete te perfunduar shkollen e mesme,
 • Pervoje relevante e punes ne fusha te ngjajshme,
 • Te kete aftesi per pune ekipore dhe individuale,
 • Te kete patenteshofer/ e domosdroshme,
 • Perkushtim dhe etike ne pune

Cfar ofrojme NE per punetoret tane :

 • Kontrate te punes sipas ligjeve ne fuqi,
 • 6 dite pune dhe 1 dite pushim per te gjithe te punesuarit,
 • Pagesa e kontributeve pensionale dhe te tjera sipas ligjeve ne fuqi,
  Mundesi te vazhdueshme te avansimit ne pozita te ndryshme,
 • Kushte cilesore te punes,
 • Mjedis mireqesor dhe gjitheperfshires.

Te interesuarit te dergojne CV tek [email protected]
Tel : 049 894 797.

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787