Dizajner dhe mirembajtje te website dhe rrjeteve sociale
  • /
Skaduar
Gama Europharm
Prishtinë
Dizajn Grafik Marketing & PR
Përshkrimi

Kompania Gama Europharm sh.p.k ofron pozicion pune si me poshte:

POZICIONI I PUNES: Dizajner dhe mirembajtje te website dhe rrjeteve sociale

Kandidatet duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

1-Te jete i/e organizuar,
2-Të njoh fushen e teknologjise dhe rrjeteve sociale ( graphic design, sponsorship campaigns etc),
3-Te kete pervoje pune ne targetimin dhe sponsorimin e produkteve te ndryshme,
4-Te njoh funksionimin e website ( website development).

Vetem kandidatet e perzgjedhur do ftohen ne interviste.

Kushtet e tjera te punes sipas marreveshjes. Orari i punes sipas marreveshjes

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: [email protected]

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787