MONTER dhe NDIHMËS MONTER (2)
  • /
Skaduar
DOMUS SHPK
Prishtinë
Te tjera
Përshkrimi

DOMUS SH.P.K. me adresë në magjistralen Prishtinë – Ferizaj km i 7 -të përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane fton të gjithë të interesuarit të

APLIKOJNË në pozitën e punës

MONTER dhe NDIHMËS MONTER ( 2 vende të punës ) orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Montimi i kuzhinave dhe mobiljeve të ndryshme.
  • Të ketë përvojë pune se paku 1 vit.
  • Të ketë leje të vozitjes ( Kategoria B)
  • Të ofrojë shërbim të mirë dhe profesional tek klientët.
  • Të jetë fleksibil ne orarin e punës.
  • Të jetë i gatshëm për të asistuar-ndihmuar në ngarkim-shkarkim të mallit.
  • Të jetë i gatshëm për të pranuar punë shtesë sipas nevojës së kompanisë.
  • Të ketë shkathtësi në zgjidhjen e situatave të punës që mundë të paraqiten gjatë
  • Zbaton të gjitha detyrat shtesë dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi

Të interesuarit të na shkruajnë në e-mailin [email protected]

apo të na kontaktojnë në numrin e telefonit: +38349390600

më së largu deri më 28.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787