RECEPSIONISTE
 • /
Skaduar
DOMUS SHPK
Prishtinë
Recepsion
Përshkrimi

DOMUS SH.P.K. me adresë në magjistralen Prishtinë – Ferizaj km i 7 -të përfaqësues ekskluziv i mobiljeve të brendeve italiane fton të gjithë të interesuarit të

APLIKOJNË në pozitën :
RECEPSIONISTE ( 1 vend pune ) – orari i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Mirëpritja e klientëve ne showroom.
 • Orientimi i klientëve tek personeli përkatës i punës.
 • Mbajtja e informative të klientëve.
 • Kontaktimi i klientëve në telefon.
 • Prezantimi i produkteve të ekspozuara sipas nevojës.
 • Kontaktimi me e-mail / telefon i furnitorëve dhe bashkëpuntorëve.
 • Kthimi i përgjigjjeve në rrjetet sociale
 • Zbaton të gjitha detyrat shtesë dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi.

Kriteret për aplikim :

 • Shkolla e mesme (I preferuar fakulteti bachelor )
 • Aftësi të mira dhe të kjarta komunikuese
 • Të ketë qëndrim pozitiv në kontaktin me klientë
 • Të arrij të identifikoj nevojën e klientëve
 • Të jetë e aftë që të përcjell qartë dhe saktë informatat nga klienti
 • Të njoh gjuhën angleze ( e preferuar )

Të interesuarat të dergojnë Cv-të e tyre në email adresen: [email protected] më së largu deri më 28.06.2024

Abonohu dhe prano konkurset çdo ditë !

Po kërkon punë?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të aplikosh në shpalljet e publikuara

Regjistrohu
Po kërkoni punëtor?

Atëherë regjistrohu dhe fillo të publikosh shpalljet tuaja të punës

Regjistrohu
Shkarko aplikacionet mobile për një eksperiencë më të mirë dhe njoftohu në kohë reale për shpalljet e fundit të punës
7565
152
1599
6787